KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Výroba masa i mléka se meziročně snížila

30/10/06
ing František Smítal / KIS Pardubice

Ve 3. čtvrtletí 2006 bylo vyrobeno celkem 153 709 tun masa v jatečné hmotnosti. Z uvedeného množství bylo 51,8 % vepřového, 12,4 % hovězího vč. telecího a 35,8 % drůbežího masa. V porovnání se 3. čtvrtletím 2005 se výroba masa celkem snížila o 2,9 %. Nákup mléka klesl meziročně o 9,0 %. Zdroj:  www. czso.cz
 
 
 

Zařazeno v Živočišná výroba

Přehled ochrany osobních údajů

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.

Nezbytně nutné soubory cookies

Nezbytně nutný soubor cookie by měl být vždy povolen, abychom mohli uložit vaše preference nastavení souborů cookie.

Soubory cookies třetích stran

Tyto webové stránky používají službu Google Analytics ke shromažďování anonymních informací, jako je počet návštěvníků webu a nejoblíbenější stránky.

Povolení tohoto souboru cookie nám pomáhá zlepšovat naše webové stránky.