KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Spotřebitel a potraviny

01/04/10
Josef Sívek / Agroporadenství

Českému spotřebiteli a jeho chování a návykům v oblasti spotřeby potravin je již řadu let věnována zvýšená pozornost a o problematice stravování bylo napsáno již mnoho článků a zpráv (často s velice protichůdnými názory).

Český spotřebitel a potraviny  – vztah  v  “ hledáčku“  výzkumu i vzdělávání
     Do letošního roku jsem se s uvedenou problematikou setkávala převážně na laické úrovni, v letošním roce jsem byla
zařazena do týmu, který řeší ministerstvem zemědělství přidělený tematický úkol (zadání vychází mimo jiné z výsledků
 činností Informačního centra bezpečnosti potravin). Základním obsahem úkolu je bezpečnost potravin a vzdělávání v
této oblasti.

článek autorky Ing. Jany Bačkovské

Přehled ochrany osobních údajů

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.

Nezbytně nutné soubory cookies

Nezbytně nutný soubor cookie by měl být vždy povolen, abychom mohli uložit vaše preference nastavení souborů cookie.

Soubory cookies třetích stran

Tyto webové stránky používají službu Google Analytics ke shromažďování anonymních informací, jako je počet návštěvníků webu a nejoblíbenější stránky.

Povolení tohoto souboru cookie nám pomáhá zlepšovat naše webové stránky.