Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.
Aktuálně »
Aktuálně
novinky, termíny, informace nejen ze Středočeského kraje
Ministr Fuksa otevřel nové farmářské tržiště v Praze Na Františku
Tisková zpráva – František je název nového farmářského tržiště nabízejícího zeleninu, ovoce, ryby, maso, uzeniny a pečivo, které dnes otevřel ministr zemědělství Ivan Fuksa. Tuto novou možnost nákupu čerstvých potravin mohou obyvatelé i návštěvníci Prahy 1 využívat na vltavské náplavce mezi hotelem Intercontinental a nemocnicí Na Františku podle organizátorů každý čtvrtek. Lidé podle ministra Fuksy […]
Zařazeno v Aktuálně
Státní maturity: na středočeských školách začaly ústní zkoušky
Název fotky: Radní Milan Němec zavítal v příbramské zdravotnické škole i na jednu z maturitních zkoušek. plná velikost Maturanty na Střední zdravotnické škole v Příbrami podpořil také středočeský radní pro oblast školství Milan Němec. V pondělí 9. května se rozeběhl koloběh státních maturit, které mají netradiční a mezi studenty velice negativně přijímanou podobu – nejprve je […]
Zařazeno v Aktuálně, Informace z Krajského úřadu
NAŘÍZENÍ VLÁDY č.125/2011 Sb.
NAŘÍZENÍ VLÁDY č.125/2011 Sb. ze dne 27. dubna 2011 o stanovení informačních povinností příjemcům živočišných produktů v místě určení.
Zařazeno v Aktuálně
Jak získat zelenou stuhu v soutěži Vesnice roku
Historie špekáčků
Zařazeno v Aktuálně, Bezpečnost potravin
Hrozí něco českým lesům?
Zařazeno v Aktuálně, Novinky a akce
Trable s čuníky.
Zařazeno v Aktuálně, Živočišná výroba
O oranžové stuze v soutěži Vesnice roku
Pravý špekáček při pečení voní, ošizený začne na ohni čmoudit
Tisková zpráva – Nejčastějším druhem masa, který lidé jedí v zemích Evropské unie, je vepřové. Mezi jeho největší spotřebitele ve světě patří Česká republika. Češi jsou také, zejména nyní, kdy začíná sezona grilování, nadšenými konzumenty špekáčků. Co má a může, kromě vepřového, ještě obsahovat poctivý špekáček a jak vypadá opečený na ohni v porovnání s […]
Zařazeno v Aktuálně, Bezpečnost potravin
Tradiční špekáčky
Zařazeno v Aktuálně, Bezpečnost potravin