KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Bezpečnost potravin

Zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin

13/06/09

Tisková oprava Pravidel pro opatření I.1.3 Přidávání hodnoty zemědělským a potravinářským produktům pro 7. kolo příjmu žádostí

V Pravidlech pro žadatele, která byla zveřejněna na internetových stránkách při vyhlášení 7. kola příjmu žádostí, byl z důvodu tiskové chyby v příloze č. 10 (čestném prohlášení) uveden nesprávný procentní podíl příjmů/výnosů z produkce biopotravin, ke kterému se žadatel čestným prohlášením zavazuje. Ačkoli ke splnění podmínek preferenčního kritéria postačuje 10% podíl výroby biopotravin, v čestném prohlášení bylo uvedeno 45 %

10/06/09

Zmírnění veterinárních požadavků na zpracování a prodej potravin

Ing. Lenka Šplíchalová / Infovenkov

Nová vyhláška č. 128/2009 Sb. umožňuje přizpůsobení požadavků pro některé potravinářské podniky, v nichž se zachází se živočišnými produkty.

Zařazeno v Bezpečnost potravin

23/04/09

Nová služba pro spotřebitele

Ing. Lenka Šplíchalová / Infovenkov

Ministerstvo zemědělství a jeho Informační centrum bezpečnosti potravin zprovoznilo pro spotřebitele novou službu.

Zařazeno v Bezpečnost potravin

18/02/09

Nutriční vlastnosti drůbežího masa

autor1

Zdroj: Inform. centrum bezpečnosti potravin, autor: Mgr. Jana Beránková

Zařazeno v Bezpečnost potravin

Systém zajištění bezpečnosti (zdravotní nezávadnosti) potravin v ČR

autor1

Bezpečnost potravin se stala jednou z priorit, na kterou se Vláda ČR zaměřila před vstupem České republiky do Evropské unie.
Autor: ing. M. Pospíšilová, ICBP

Zařazeno v Bezpečnost potravin

09/02/09

Seznam laboratoří pověřených k provádění rozborů vína

Ing. František Vomočil / KIS Jihomoravský kraj

Seznam laboratoří pověřených Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí k provádění laboratorních rozborů pro účely hodnocení a zatřiďování vína na období 1.11.2008 do 31.10.2009 

Zařazeno v Bezpečnost potravin

10/12/08

Inspekce zveřejní žebříček řetězců 

Zdroj: Agroweb, Přibík Oldřich (9.12.2008)

Zařazeno v Bezpečnost potravin

Přehled ochrany osobních údajů

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.

Nezbytně nutné soubory cookies

Nezbytně nutný soubor cookie by měl být vždy povolen, abychom mohli uložit vaše preference nastavení souborů cookie.

Soubory cookies třetích stran

Tyto webové stránky používají službu Google Analytics ke shromažďování anonymních informací, jako je počet návštěvníků webu a nejoblíbenější stránky.

Povolení tohoto souboru cookie nám pomáhá zlepšovat naše webové stránky.