Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.
Bezpečnost potravin
Zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin
Politika kvality – označování zemědělských výrobků a potravin
Zajišťování komunitární ochrany označení původu, zeměpisných označení a zaručených tradičních specialit podle NR(ES) č.509/2006 a č. 510/2006.
Zařazeno v Aktuálně, Bezpečnost potravin
Kvalita potravin
Seminář v Poděbradech 18. září 2008
Zařazeno v Akce a semináře, Bezpečnost potravin
Ministr zemědělství Mgr. Petr Gandalovič dnes ocenil dalších 20 výrobků značkou kvality KLASA
Tisková zpráva – 23.8.08
Zařazeno v Aktuálně, Bezpečnost potravin
KLASA – novinky
Zprávy ze www.szif.cz
Zařazeno v Bezpečnost potravin
České předsednictví v Radě EU uspořádá konferenci o kvalitě potravin
Tisková zprávaLucemburk, 23. června 2008
Zařazeno v Aktuálně, Bezpečnost potravin
Zajištění hygieny v potravinářských provozech
kritéria a právní hlediska k řešení hygieny potravinářských výrob
Zařazeno v Aktuálně, Bezpečnost potravin
Rýže – druhy rýže, její jakost
Je popsána komodita rýže z hlediska jejích tržních druhů.
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Posilování důvěry spotřebitele a úloha výrobců potravin v rámci potravinového řetězce
Semináře Potravinářské komory – Praha 13.5.08
Zařazeno v Akce a semináře, Bezpečnost potravin
Seminář k normám potravinové bezpečnosti v rámci projektu INPLISTA
Seminář pro malé a střední podniky na téma mezinárodní standardy v potravinářském sektoru se koná dne 24. 4. 2008 v ÚZPI – Praha.
Zařazeno v Akce a semináře, Bezpečnost potravin
NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 273/2008
NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 273/2008 ze dne 5. března 2008, kterým se stanoví prováděcí pravidla k nařízení Rady (ES) č. 1255/1999, pokud jde o metody analýzy a hodnocení jakosti mléka a mléčných výrobků.
Zařazeno v Bezpečnost potravin, Potravinářství