Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.
Bezpečnost potravin
Zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin
Prestižní značka Klasa od dnešního dne zdobí dalších šestnáct výrobků
Brno, 5. března 2008
Zařazeno v Aktuálně, Bezpečnost potravin
Pojišťování rizik v potravinářském průmyslu
Seminář organizovaný v průběhu veletrhů SALIMA 2008. Brno, 5. března 2008. Bez účastnického poplatku.
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Chemická bezpečnost v pekárenské výrobě
Seminář organizovaný v rámci projektů ICARE a TRUEFOOD. Praha, 18. února 2008. Bez účastnického poplatku.
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Kontrola medu 2007
Výsledky rozsáhlé kontrolní akce zaměřené na výrobu, stáčení a prodej medu.
Zařazeno v Aktuálně, Bezpečnost potravin
Stanovisko MZe k tiskové zprávě Sdružení obrany spotřebitelů ze dne 30. 8. 2007
V Praze dne 31.8.2007
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Kontroverzní potravinové barvivo E 128 bude od zítřka zakázáno
Tisková zpráva Praha 27. 7.2007
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Shromažďování údajů provozovatelů potravinářských podniků
Shromažďování údajů provozovatelů potravinářských podniků nutných pro vytvoření národního seznamu tvrzení v souvislosti s nařízením evropského paslamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 o výživových a zdravotních tvrzeních při označování potravin.
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Na český trh přicházejí nově označené výrobky
Dobrovolná iniciativa evropských potravinářů
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Na reformě pěstování ovoce a zeleniny se dohodli ministři zemědělství EU
Tisková zpráva, 13.6.07
Zařazeno v Aktuálně, Bezpečnost potravin
Intervitis–Interfructa
Mezinárodní veletrh pro víno, ovoce a ovocné šťávy se uskuteční 22.–26. dubna 2007 ve Stuttgartu (SRN).
Zařazeno v Bezpečnost potravin