Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.
POTRAVINÁŘSTVÍ
Českou biopotravinou roku 2007 je Pošumavský biomed
Brno, 4. března 2008
Zařazeno v Podniky, trhy
Ministr zemědělství Petr Gandalovič zahájil 26. Salimu
4. března 2008
Zařazeno v Aktuálně, Podniky, trhy
Prestižní značka Klasa od dnešního dne zdobí dalších šestnáct výrobků
Brno, 5. března 2008
Zařazeno v Aktuálně, Bezpečnost potravin
Pojišťování rizik v potravinářském průmyslu
Seminář organizovaný v průběhu veletrhů SALIMA 2008. Brno, 5. března 2008. Bez účastnického poplatku.
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Chemická bezpečnost v pekárenské výrobě
Seminář organizovaný v rámci projektů ICARE a TRUEFOOD. Praha, 18. února 2008. Bez účastnického poplatku.
Zařazeno v Bezpečnost potravin
XXXIV. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin
Konaný dne 5.března 2008 na MZLU v Brně jako součást odborného doprovodného programu mezinárodního potravinářského veletrhu SALIMA.
Zařazeno v Podniky, trhy
Podmínky prodeje kaprů jasně stanovuje zákon
Tisková zpráva
Zařazeno v Podniky, trhy, Živočišná výroba
Kontrola medu 2007
Výsledky rozsáhlé kontrolní akce zaměřené na výrobu, stáčení a prodej medu.
Zařazeno v Aktuálně, Bezpečnost potravin
POTRAVINÁŘSKÝ VÝROBEK STŘEDOČESKÉHO KRAJE
Informace k nové soutěži
Zařazeno v Aktuálně, Informace z Krajského úřadu, Podniky, trhy
Stanovisko MZe k tiskové zprávě Sdružení obrany spotřebitelů ze dne 30. 8. 2007
V Praze dne 31.8.2007
Zařazeno v Bezpečnost potravin