Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.
KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství
POTRAVINÁŘSTVÍ
26/09/19
01/09/19
30/08/19
27/08/19
29/07/19
POZOR NA SALMONELÓZU: nejen vejce, ale i melouny!“
Na téma rizik výskytu a metod řešení v případě vzniku salmonelózy v gastronomických provozech hovoří v nejnovějším vydání časopisu a internetového magazínu ze světa gastronomie Gastro&Hotel ředitelka Sekce ochrany a podpory veřejného zdraví Hygienické stanice hlavního města Prahy (dále jen „HSHMP“) MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D. V zájmu šíření bezesporu zajímavých a užitečných informací mezi širokou veřejností HSHMP text rozhovoru publikuje také na svých internetových stránkách.
Zařazeno v Aktuálně, Bezpečnost potravin
26/07/19
19/07/19
09/07/19
04/07/19