Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.
ZEMĚDĚLSTVÍ
Témata
→ Agroturistika → Ekologické zemědělství → Rostlinná výroba → Věda a výzkum → Zemedělské školství → Zemědělský hospodář - ocenění → Zemědělský výzkum → Živočišná výroba → ŽněČR podpořila postupné navyšování mléčných kvót
Brusel, 17. března 2008
Zařazeno v Aktuálně, Živočišná výroba
Prognóza ohrožení množitelských porostů brambor náletem mšic v sezóně 2008
Zpráva SRS
Zařazeno v Rostlinná výroba
Zelená nafta
Vratka spotřební daně 2008 – výklad
Zařazeno v Aktuálně, Rostlinná výroba
Prognóza výskytu virových zakrslostí obilnin a obilních mšic
v jarním období roku 2008
Zařazeno v Rostlinná výroba
Padělky přípravků na ochranu rostlin
Článek o rizikách použití falzifikátů
Zařazeno v Rostlinná výroba
Čeho si všímat při nákupu přípravku na ochranu rostlin
Ing. Pavel Minář, Ph.D., Státní rostlinolékařská správa
Zařazeno v Rostlinná výroba
Zemědělský poradce ve stáji I. dojnice
Ustájené dojnice nám možná něco sdělují, ale my neznáme jejich řeč. Možná, že se budou pozornému čtenáři hodit některé „věty“ kraví znakové řeči sdělující, že něco je s nimi v nepořádku, že se cítí v nepohodě. Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i. Praha Uhříněves. ISBN: 978-80-86454-86-3
Zařazeno v Živočišná výroba
Zásady využívání plemenných býků v podmínkách přirozené plemenitby
Býci působící v přirozené plemenitbě představují významný genetický potenciál, který je zdrojem ekonomického přínosu i šlechtitelského pokroku chovatele.Výzkumný ústav pro chov skotu, s. r. o. Rapotín. ISBN: 978-80-87144-01-5.
Zařazeno v Živočišná výroba
Jak splnit požadavky systému „cross-compliance“ v oblasti výživy a krmení zvířat
Problematika je rozdělena do 4 kapitol: odpadní vody, nadměrné emise některých prvků prostřednictvím výkalů, bezpečnost potravin a používání krmných technologií v chovu hospodářských zvířat. MZLU v Brně. ISBN 978-80-7375-124-1.
Zařazeno v Živočišná výroba
Metodika preventivního opatření v prvovýrobě mléka jako nástroj zdravotní bezpečnosti
Metodika je určena pro chovatele dojnic a všechny pracovníky zabývající se problematikou zdravotní bezpečnosti a jakosti mléka i mléčných výrobků v celé produkční, zpracovatelské a spotřebitelské vertikále. Agritec, výzkum, šlechtění a služby, s.r.o. ISBN 978-80-903868-0-8
Zařazeno v Živočišná výroba