Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.
Živočišná výroba
Výroba a zpracování živočišných produktů
Mimořádná veterinární opatření – katarální horečka ovcí
SVS ČR stanovila mimořádná veterinární opatření k řešení problematiky katarální horečky ovcí – bluetongue
Zařazeno v Živočišná výroba
MZe podpoří včelaře dalšími patnácti miliony
Tisková zpráva V Praze 18. dubna 2008
Zařazeno v Aktuálně, Živočišná výroba
Zákonné požadavky na chov hospodářských zvířat z hlediska veterinární legislativy
6.5.2008, zasedací místnost AGRO Jesenice a.s.
Zařazeno v Akce a semináře, Živočišná výroba
Subvence na vývoz vepřového podle ČR situaci na trhu nevyřeší
Lucemburk, 14. dubna 2008
Zařazeno v Živočišná výroba
NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 289/2008
NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 289/2008 ze dne 31. března 2008, kterým se mění nařízení (ES) č. 1266/2007 o prováděcích předpisech ke směrnici Rady 2000/75/ES, co se týče tlumení, sledování, dozoru a omezení přesunů některých zvířat vnímavých druhů ve vztahu ke katarální horečce ovcí
Zařazeno v Živočišná výroba
NAŘÍZENÍ RADY (ES) č. 248/2008
NAŘÍZENÍ RADY (ES) č. 248/2008 ze dne 17. března 2008, kterým se mění nařízení (ES) č. 1234/2007, pokud jde o vnitrostátní kvóty pro mléko
Zařazeno v Živočišná výroba
ČR podpořila postupné navyšování mléčných kvót
Brusel, 17. března 2008
Zařazeno v Aktuálně, Živočišná výroba
Jak splnit požadavky systému „cross-compliance“ v oblasti výživy a krmení zvířat
Problematika je rozdělena do 4 kapitol: odpadní vody, nadměrné emise některých prvků prostřednictvím výkalů, bezpečnost potravin a používání krmných technologií v chovu hospodářských zvířat. MZLU v Brně. ISBN 978-80-7375-124-1.
Zařazeno v Živočišná výroba
Metodika preventivního opatření v prvovýrobě mléka jako nástroj zdravotní bezpečnosti
Metodika je určena pro chovatele dojnic a všechny pracovníky zabývající se problematikou zdravotní bezpečnosti a jakosti mléka i mléčných výrobků v celé produkční, zpracovatelské a spotřebitelské vertikále. Agritec, výzkum, šlechtění a služby, s.r.o. ISBN 978-80-903868-0-8
Zařazeno v Živočišná výroba
Doporučený obsah živin v krmných směsích a výživná hodnota krmiv pro drůbež
MZLU v Brně. ISBN 978-80-7375-091-6.
Zařazeno v Živočišná výroba